«Θέλω παίκτες με ψυχή και τσαμπουκά»

Απαιτητικός και παράλληλα ξεκάθαρος όσον αφορά τις επιθυμίες του και τα «θέλω» του από τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είναι ο Σάββας Παντελίδης.

Ο 51χρονος τεχνικός από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του προσπάθησε να τονώσει την καταρρακωμένη ψυχολογία των παικτών του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη του προπόνηση που πραγματοποίησε όλα θύμιζαν… νεκροταφείο. Πλέον όμως το κλίμα αλλά και η αυτοπεποίθηση όλων έχει αλλάξει. Το δεύτερο… βήμα του κ. Παντελίδη ήταν και αυτό σαφές και ξεκάθαρο. Περιμένει να δει άμεσα, αρχής γενομένης από την αυριανή -must win- αναμέτρηση με τον Πλατανιά πάθος, τσαμπουκά, κερδισμένες μονομαχίες και αποτελεσματικότητα.

«Θέλω να σας βλέπω να βγάζετε πάθος, δύναμη, τσαμπουκά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα ανεχτώ χαλαρότητα. Είστε καλοί παίκτες, η θέση μας στη βαθμολογία ούτε μας αξίζει ούτε αρμόζει στην ιστορία του Ηρακλή και μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση» ήταν τα όσα τόνισε και στη χθεσινή προπόνηση ο έλληνας προπονητής. Τα λόγια του φαίνεται ότι… χτύπησαν κατευθείαν καρδιά και συναίσθημα. Στις τελευταίες προπονήσεις κυριολεκτικά «έπεφταν κορμιά», με μία εξ αυτών να τελειώνει νωρίτερα καθώς τα τάκλιν άρχισαν να γίνονται… επικίνδυνα και κανείς δεν ήθελε να προστεθούν στο απουσιολόγιο εκτός του Περόνε και του Χουάντερσον και άλλοι ποδοσφαιριστές.