Πρίφτης: «Με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Άρης υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό (19:00 μ.μ.) και ο προπονητής των κιτρίνων Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε πως οι παίκτες του θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών και να καταφέρει να παρουσιάσει καλή εικόνα στην 5η «στροφή» της Α1.

Αναλυτικά: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλο βάθος και ποιότητα και έχει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας, αφού έχει διατηρήσει τον «κορμό» του τα τελευταία χρόνια, κάνοντας κάποιες σημαντικές προσθήκες».

Τέλος, ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε σε όσα θα κρίνουν την αναμέτρηση: «Εμείς έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης στους τελευταίους αγώνες και θέλουμε να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον δρόμο. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, να σταματήσουμε το transition του Ολυμπιακού, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ. Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών δεν είναι σύμμαχός μας, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι της Δευτέρας».