«Νο1 πρόβλημα το γκολ»!

Ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν βάζει γκολ!

Στο αρχικό σχόλιό του είπε: «Από το 5’ μέχρι το 25 είχαμε αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Μια δυο φορές βγήκαμε ψηλά άμυνα για παίξουμε το οφ σάιντ, κάτι που δεν ήταν ζητούμενο από μένα. Στη φάση του γκολ ένας παίκτης βγαίνει από πίσω, οι τρεις μαρκάρουν τον έναν και ουσιαστικά χάνουμε δυο παίκτες.

Μετά προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς. Είχαμε δυο δοκάρια, 2-3 καλές ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος με δύο σουτ έβαλε ένα γκολ. όπως και την περασμένη Πέμπτη. Φαίνεται ότι σε αρκετά παιχνίδια μας λείπει λίγο και η τύχη, στα τελειώματα».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Σήμερα δεν μπορώ να έχω παράπονο στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε μάχη, είχαμε καλή συμπεριφορά, παλέψαμε για να ισοφαρίσουμε. Αν είχαμε σκοράρει στο 50’-55’ μπορεί και να γυρίζαμε το ματς. Στα προηγούμενα παιχνίδια, λογικά και οι άλλοι κάνουν αναλύσεις και προσπαθούν να διαβάσουν τον αντίπαλο. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο επιθετικό κομμάτι και με διαφορετικούς παίκτες όπως κάναμε σήμερα.Η τελική φάση μας πλήγωσε και στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα χάσαμε βαθμούς».

Για το αν το γκολ είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ: «Θα σας έλεγα ψέματα ότι δεν είναι νο 1 πρόβλημα το γκολ. Αν δούμε και τα προηγούμενα, ευακιρίες, τώρα θα μας ήμασταν πρώτοι. Σήμερα δοκάρια, 4-5 φάσεις. Πρέπει να δουλέψουμε, μόνο με την δουλειά αλλάζει το πράγμα».

Για το αν θα αποκτηθεί επιθετικός τον Ιανουάριο: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω για κάτι τέτοιο. Δύο μήνες μέχρι τον Γενάρη. Να διορθωθούν τα ποβλήματα με τους παίκτρς που έχουμε και να τρους ανεβάσουμε ψυχολογικά. Δουλεόυμε πολύ στα τελειώματα, το θέμα είναι να πάρουν και ψυχολογία οι παίκτες».

Αν φοβάται την απογήτευση: «Έχουμκε μείνει πίσω συμφωνώ, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Απογοήτευση στο ποδόσφαιρο μπορεί να κρατήσει 1-2 μέρες, όπως και οι επιτυχίες. Αυτό προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες. Κακά τα ψέματα είμαστε σε μια ομάδα, η οποία προσφέρει σε όλους τα πάντα και πρέπει όλοι να το σεβαστούμε».