Οι δύο πληγές της Λιβαδειάς

Τα πλέι οφ αργούν, για την ακρίβεια ξεκινούν μετά το Πάσχα. Η κλήρωση θα γίνει αύριο το απόγευμα, στην Τούμπα δεν ασχολούνται ακόμη μ΄ αυτά, καθώς όλοι ξέρουν ότι άπαντες μπορεί να κριθούν στην μητέρα των μαχών, που είναι την Τετάρτη και όλοι προσπαθούν να συγκεντρωθούν στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, το σημερινό παιχνίδι άφησε πληγές, που ο ΠΑΟΚ θα τις βρει μπροστά του.

Η πρώτη είναι η απώλεια ενός βαθμού στα πλέι οφ. Σήμερα μπορεί να μην ασχολείται κανείς, λόγω Ολυμπιακού και Κυπέλλου, αλλά πέρσι, ο ΠΑΟΚ για έναν βαθμό βγήκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ο Δικέφαλος κέρδιζε στην Λιβαδειά, τον αδιάφορο Λεβαδειακό, θα έμπαινε με 3 βαθμούς στα πλέι οφ, έναντι 2 των Παναθηναϊκού και Ατρομήτου. Τώρα και οι τρεις μπαίνουν με 2 βαθμούς.

Η δεύτερη, είναι η 7η κάρτα, που είδε ο Κίτσιου. Δυνατότητα επιλογής αγώνων στα πλέι οφ δεν υπάρχει, και ο νεαρός θα χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια, όπως θα βγουν από την αυριανή κλήρωση.

Το πρώτο παιχνίδι, θα το χάσει και ο Λάζαρ, που χρωστάει μία αγωνιστική. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη.