Τσίμιροτ: «Η κατάσταση θα αλλάξει»

Συνέντευξη σε μέσο της Βοσνίας έδωσε ο Γκόικο Τσίμιροτ που μεταξύ άλλων μίλησε για τα τελευταία αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, το επερχόμενο παιχνίδι της Βοσνίας με την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά:

Για την κλήση του στην Εθνική Βοσνίας: «Πρόσφατα είχα ένα καλό παιχνίδι και περίμενα μία νέα κλήση, θεωρώ πως αυτή ήταν η ανταμοιβή μου».

Για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας: «Θα πρέπει να περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, αλλά και εμείς το ίδιο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι Έλληνες έχουν μειονεκτήματα και το πλεονέκτημα για εμάς είναι οι επιθετικοί μας, οι οποίοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ: «Σε αρκετά παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος από εμένα, αλλά όχι από τα αποτελέσματα της ομάδας μου. Τα κακά αποτελέσματα μας έχουν φέρει σε μία κρίση, αλλά ελπίζω ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η κατάσταση θα αλλάξει και πάλι και όλα θα είναι καλά».

Ενώ για το μέλλον του απάντησε: «Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα για αυτό. Παρ’ όλα αυτά αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».