«Δε βρήκα ποτέ κάτι εύκολο»

Προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί, με τα προβλήματα που υπάρχουν και τον κόσμο να μην είναι τόσο ζεστός, αλλά αισιόδοξος, ότι θα καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση, εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι : Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με καλή φυσική κατάσταση, καλά οργανωμένη. Ξεκινήσαμε καλά, ο Πλατανιάς ανέβηκε μετά το πρώτο τέταρτο, ήταν καλύτερος από μας, αν και το γκολ που δεχτήκαμε είχε μια δόση τύχης. Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε λίγο παραπάνω τη μπάλα, ήμασταν αρκετά καλοί γι’ αυτό και ήρθε η ισοφάριση.

Μετά, δεν είναι καλή η εικόνα που δείξαμε στο τέλος, δεν είχαμε ηρεμία, προσπαθήσαμε με μεγάλες πάσες. Δεν είναι καλά σημάδια, πρέπει να ηρεμήσουμε.  Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, βαθμολογικά δεν είμαστε καλά. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε αυτό που θέλω να περάσω στην ομάδα, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά”.

Για τις αλλαγές που έκανε και την τοποθέτηση του Ρούσου ως δεξιού μπακ : “Τον παίκτη που είχε ο Ρούσος, τον έκανε αλλαγή ο Πλατανιάς. Δεν πρέπει να απαντάω πάντα στις απόψεις σας”.

Για την αλλαγή που έκανε στο 90′ : “Είναι ένα παιχνίδι, που μετά το 70′ υπάρχουν από δύο φάσεις για κάθε ομάδα. Προσπαθώ να διαχειριστώ το υλικό όσο καλύτερα μπορεί. Μπορεί να κάνω και λάθη, θα τα ψάξω”.

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση : “Και βέβαια είναι. Εσείς θεωρείτε ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης; Εγώ νομίζω ότι έχουμε”.

Για το ότι δεν εκμεταλλεύεται το Καυτανζόγλειο : “Για μένα η ομάδα πρέπει να γίνει πιο επιθετική μέσα στο γήπεδό της. Πιο πιεστική. Υπάρχουν δεδομένα προβλήματα, που δεν συμβαίνει αυτό. Εμείς φταίμε γι΄αυτό”.

Για το αν ο Ηρακλής θα είναι καλύτερος μετά τη διακοπή : “Από την ημέρα που ήρθα μέχρι τώρα, είδα πραγματικά βελτίωση μέσα στην ομάδα”.Για το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα : “Σε 15 μέρες προλαβαίνεις λίγο αυτή τη βδομάδα. Την άλλη βδομάδα δεν προλαβαίνεις. Εγώ θέλω να ασχοληθώ με την αυτοπεποίθηση των παικτών. Για να κερδίσεις πρέπει να ρισκάρεις. Κι εμείς δεν έχουμε ρισκάρει ακόμη. Πρέπει να κρατάμε τη μπάλα στα πόδια μας. Τη χάνουμε πολύ εύκολα”.

Για τα προβλήματα της ομάδας : “Δε βρήκα ποτέ στη ζωή μου κάτι εύκολο. Πάντα έβρισκα δύσκολα. Αντέχω. Είμαι εδώ για την ομάδα, για να δώσω την ψυχή μου με τα παιδιά. Πρέπει να κλειστούμε στα αποδυτήρια και να δουλέψουμε, αν η ομάδα πάει καλύτερα, όλοι θα βγούμε κερδισμένοι. Μακάρι να μπορούσα να λύσω το πρόβλημα, να είναι ο κόσμος μαζί μας. Άλλες εποχές, αυτή η ομάδα, μόλις ισοφάριζε, ο κόσμος θα ξεσηκώνονταν και θα έμπαινε και το δεύτερο γκολ”.

Για τις δηλώσεις του Παράσχου : “Είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Έχουμε συνεργαστεί. Τον ξέρω πολύ καλά”.