Άρνεσεν: «Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες να σκοράρουν όχι μόνο τον Κλάους!»

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Φρανκ Άρνεσεν, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 για τον ΠΑΟΚ και όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

Για το θέμα που έχει στο σκοράρισμα: «Είναι δύσκολο να τα πάει καλά ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει να ανταγωνιστεί τους τρεις δυνατούς της Αθήνας. Βλέπουμε, παράλληλα, ότι αποτυγχάνει και σε πολλά παιχνίδια εντός έδρας, πράγμα που συμβαίνει και στην Ευρώπη. Ο Αθανασιάδης είναι παίκτης που σκοράρει ωστόσο θα υπάρξουν και παιχνίδια που δεν συμβαίνει αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται να σκοράρουν και κάποιοι άλλοι παίκτες αντ’ αυτού».

Για το αν χρειάζεται καλύτερους επιθετικούς: «Μπορεί να μην χρειάζεται σέντερ φορ, όμως, χρειάζεται παίκτες όπως ο Μακ. Ο Μακ βοηθούσε πολύ τον ΠΑΟΚ σκοράροντας πολλά γκολ και δεν αντικαταστάθηκε».

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει τίτλο αν και έχει στην ηγεσία του έναν άνθρωπο όπως ο Ιβάν Σαββίδης: «Ο Ολυμπιακός έπαιζε τόσα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό του δίνει δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον κερδίζει πολλά χρήματα και δεύτερον προσελκύει όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, είναι στην καρδιά μου. Έχω καλές αναμνήσεις από αυτόν, έχει τους καλύτερους οπαδούς. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό, όμως, αν έλεγα ότι θέλω να επιστρέψω».

Για τον Βλάνταν Ιβιτς: «Πέρσι είχαμε τον Τούντορ που είναι νέος και ταλαντούχος. Το ίδιο ισχύει και με τον Ιβιτς. Είναι δύσκολο ένας τέτοιος προπονητής να ανταπεξέλθει αμέσως σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να τον υποστηρίξει η ομάδα και να του δώσει την ευκαιρία».