«Τα πλουσιόπαιδια με τα τατουάζ είναι… αθλητάκια»

Ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών και γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, Παύλος Σαλτσίδης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του μοίρασε… ατάκες αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και την εικόνα που παρουσιάζουν.

Μεταξύ άλλων είπε στον Arena FM:

«Τα είδα τα πλουσιόπαιδα, τα χορτασμένα μας παιδιά του ποδοσφαίρου. Τα άλλα τα φτωχαδάκια του Πανιωνίου τους έκανα γιογιό. Κάτι παιδάκια σαν τον Κλάους που παίρνουν 700.000 είναι αθλητάκια. Εμείς με αυτά τα λεφτά θα παίρναμε πόσα μετάλλια. Αυτά με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια δεν είναι αθλητές. Στη χλίδα με τις Μερσεντές τους. Είναι πλουσιόπαιδα. 11 χρόνια μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο λιώναμε στην προπόνηση χειμώνα καλοκαίρι, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Αυτά εδώ τα παιδάκια νομίζουν ότι είναι αθλητές, τσίκι τσίκι στην προπόνηση. Οι άλλοι είναι φτωχοί και δίνουν την ψυχή τους.

Αν πεινούσανε οι δικοί μας θα τρέχαν’ σαν τα άλογα. Είναι οι εποχές έτσι. Δες στο μπάσκετ. Με 417 χιλιάρικα μπάτζετ προσπαθούν με μηδαμινές συνθήκες και δεν πάει ο κόσμος. Και στηρίζει τα πλουσιόπαιδα του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό δε στενοχωριέμαι. Θα στενοχωρηθώ εγώ για αυτούς; Το λέω στα πιτσιρίκια τα ΠΑΟΚτσάκια που χαλιούνται. Δε χάνουμε εμείς. Αυτοί χάνουν. Ας τους ρίξει ένα πρόστιμο.

Στο μπάσκετ ο Σούλης τους πεθαμένους τους δίνει ανάσα, τους ανασταίνει. Εδώ ανέστησε τον Τσαϊρέλη, τον Μπόγρη, τώρα τον Χρυσικόπουλο».