«Θα δώσουμε και την ψυχή μας…»

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό, καθώς οι «κυανόλευκοι» παραχώρησαν ισοπαλία στον Πλατανιά. Ο τεχνικός του Ηρακλή, σε δηλώσεις του, κατέθεσε τα πρώτα συμπεράσματά του, ενώ έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά το γκολ. Αλλά δε μας φτάνει αυτό. Δε θα έλεγα ότι έχω αναλάβει πολλές φορές τέτοιες καταστάσεις απλά δεν έχω μάθει στα εύκολα. Αν μια ομάδα δεν έχει προβλήματα δεν αλλάζει προπονητή. Είναι κομμάτι της δουλειάς».

Για την ομάδα: «Τα παιδιά ήταν σε καλή κατάσταση και πριν το ματς έλεγαν ότι θα βγουν να παλέψουν όσο μπορούν. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε όμως η ψυχολογία έπεσε πολύ. Θεώρησαν ότι θα χάσουμε το παιχνίδι. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε θέλαμε να παίξουμε την μπάλα κάτω αρχίσαμε να στέλνουμε την μπάλα άναρχα. Όπως είναι ο Ηρακλής χρειάζεται όλους τους παίκτες του. Ο Περόνε θα είναι καλά μετά τη διακοπή. Έχουμε και λειψανδρία στην επίθεση».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Στον κόσμο θέλω να πω ότι με τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο».