Καλύβας : «Εμείς τελειώσαμε»

Κάθετος πως αυτή τη φορά η παραίτησή του, αλλά και των υπολοίπων μελών της ΚΕΔ, από τις θέσεις τους και την αποστολή που μόλις είχαν αναλάβει στη διαιτησία, είναι αμετάκλητη δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Καλύβας.

Εμφανώς απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα μετά την πυρκαγιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα, ο άμεσος συνεργάτης του τόνισε πως με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ίδιος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το χώρο του.

«Μπορεί να μην ήμουν εγώ θύμα, αλλά έχω τα ίδια συναισθήματα. Εμείς δεν έχουμε καμία θέση σε αυτή τα λογική και την εξέλιξη των πραγμάτων. Το αξιακό μας σύστημα δεν ταιριάζει με τέτοιες ενέργειες που προσβάλουν την προσωπικότητα και την ψυχολογία του ανθρώπου. Αν δεν υπάρχει ελευθερία, δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που θες να κάνεις», τόνισε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα ανάκλησης της παραίτησης απάντησε κατηγορηματικά: «Αυτή τη φορά είναι αμετάκλητη. Μπορούν να βρεθούν άξιοι άνθρωποι στη θέση μας. Ουδείς αναντικατάστατος. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν άξιοι άνθρωποι, ίσως και αξιότεροι από μας».

Στο ερώτημα αν ο ίδιος είχε δεχτεί απειλές ή είχε γίνει στόχος του ποδοσφαιρικού «παρακράτους», απάντησε: «Όχι, δεν είχα δεχτεί κάποια τέτοια ενόχληση εγώ», προτού θελήσει να σταματήσει τη συζήτηση. «Δεν θέλω να επεκταθώ και συγχωρέστε με, γιατί δεν είμαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση», κατέληξε.