«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη πίεση»

Ο Ζάιρο ψηφίοστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μίλησε για της Ηπειρώτες, τον ΠΑΟΚ, αλλά και την αναβολή του πρωταθλήματος.

Ο Ζάιρο παρέλαβε το βραβείο από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές Θανάση Χαρίση, Χρήστο Μάστακα και Γιώργο Μητσιόπουλο και μίλησε για τα νέα δεδομένα στην καριέρα του καθώς και για τον ΠΑΟΚ:

«Να ευχαριστήσω τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι το ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου δεν θα είχα σκοράρει εγώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας να διορθώσουμε κάποια λάθη και να μην ξαναχάσουμε παιχνίδι όπως αυτό που χάθηκε από το πουθενά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα στο μέλλον».

Για το δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Προφανώς και νιώθω κομμάτι της ομάδας. Είμαι εδώ, δουλεύω εδώ, έχω το μυαλό μου μόνο στον ΠΑΣ και στο πως θα βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για τις αγωνιστικές διαφορές ΠΑΣ και ΠΑΟΚ που έχει διαπιστώσει ο ίδιος: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη πίεση, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλω να δουλέψω εδώ».

Για το πόσο επηρεάζει η διακοπή του πρωταθλήματος τους ποδοσφαιριστές: «Δεν νομίζω ότι εμείς θα επηρεαστούμε. Είμαστε πολύ κοντά στον 2ο, έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο, κερδίζοντάς το μπορούμε να προσπεράσουμε».