Τελειώνει 11δάτο άσο ο «Στράμα»

Τέλος η ανοχή από τον Ιταλό που σκληραίνει τη στάση του απέναντι στους παίκτες! Στέλνει στην κερκίδα όποιον δεν μπορεί! Καθαρίζει για αρχή βασικότατο, παίρνει άλλον το Γενάρη!

Σκληρά μέτρα αναμένεται να πάρει ο Στραματσόνι από εδώ και πέρα, προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον Παναθηναϊκό και να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να αλλάξει στάση απέναντι στους παίκτες του και η αρχή έγινε από χθες με το βαρύ πρόστιμο στον Ιμπάρμπο για την επίμαχη φωτογραφία με τον Πάρντο στο Καραϊσκάκη.

Παράλληλα, ο κόουτς τού Τριφυλλιού δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλες κακές αγωνιστικές συμπεριφορές εντός γηπέδου και θα στέλνει στον πάγκο ή στην εξέδρα όποιον αδυνατεί να βοηθήσει την ομάδα.

Ο πρώτος που αναμένεται να την πληρώσει είναι ο Στιλ, ο οποίος αν και στο ντέρμπι δεν έφερε ευθύνη για τα γκολ του Ολυμπιακού, έχει κάνει πάρα πολλές γκέλες φέτος, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να έχουν χάσει αρκετούς βαθμούς.

Η στήριξη στον Άγγλο πορτιέρο τελείωσε από τον Στραματσόνι, ο οποίος έχει εισηγηθεί τη μεταγραφή βασικού πορτιέρο τον Γενάρη. Είναι δεδομένο, δηλαδή, ότι στο Τριφύλλι θα αποκτήσει τερματοφύλακα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και οι πληροφορίες λένε ότι ο Ιταλός θα ψωνίσει από τη Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, ένα όνομα που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός τού Τριφυλλιού και βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του είναι ο Χουάντερσον του Ηρακλή, ο οποίος παρουσιάζει τάσεις φυγής από τον Γηραιό.

Ο Στραματσόνι τον έχει παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος και, όπως λέγεται, τον έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να είναι αυτός ο εκλεκτός τού Ιταλού, αν και τελευταία γράφτηκε ότι εξετάζεται έντονα και η περίπτωση του Ολιμπά του Πλατανιά.