Βασιλειάδης: «Επιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον»

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος στο Παλατάκι με την φανέλα της ΑΕΚ, μίλησε ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Βασιλειάδης.

Αναλυτικά:

«Φυσικά, δεν γίνεται να μην σκέφτομαι αυτό το παιχνίδι! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ οικείο σε μένα. Από το γήπεδο, τους παίκτες, τους φιλάθλους. Βέβαια, είναι οικείο, αλλά από την άλλη θα είναι δύσκολο. Θα είμαι στρεσαρισμένος επειδή θα είμαι αντίπαλος με την ομάδα μου. Είναι η πρώτη φορά θα αντιμετωπίσω τον ΠΑΟΚ. Όταν είχα επιστρέψει με τον Ολυμπιακό, ήμουν τραυματίας κι έτσι το είδα ως… θεατής».

Το καλοκαίρι είχα δηλώσει ότι ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ έκλεισε κι ότι δεν θα παίξω ξανά στην ομάδα, δεν ήταν για το γεγονός ότι θα ερχόμουν στην ΑΕΚ, αφού δεν είχαμε μιλήσει ακόμα. Ίσως κάποιοι δεν το πιστεύουν αυτό. Σίγουρα περιμένω πως θα υπάρξουν κακές αντιδράσεις και κάποιοι δεν θα πάρουν με καλό μάτι την επιστροφή μου. Δεν έχει σημασία όμως, κακά τα ψέματα αυτή είναι η ομάδα μου! Θα νιώσω σαν στο σπίτι μου, αλλά δεν θα πρέπει να επηρεαστώ. Θα πρέπει να μπω συγκεντρωμένα στο παιχνίδι και δεν έχω ν’ αποδείξω κάτι σε κανέναν».