Καλυτερεύει ο Τζάλμα Κάμπος

Ένα ευχάριστο είχε η σημερινή προπόνηση για τον Δικέφαλο με τον Τζάλμα Κάμπος, να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Δίχως σαφές χρονοδιάγραμμα για το υπόλοιπο της σεζόν και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις – έστω και με την απουσία των διεθνών – να βελτιώσει την εικόνα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας.

Η επόμενη επίσημη υποχρέωση του ΠΑΟΚ, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι ακριβώς σε δύο εβδομάδες όταν ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Φλωρεντία για να παίξει το τελευταίο του χαρτί στο Europa League. Μέχρι τότε το ζητούμενο είναι η τήρηση του αγωνιστικού πλάνου και η επιδιόρθωση των στοιχείων που δεν λειτούργησαν σωστά στα προηγούμενα ματς.

Η προπόνηση της Πέμπτης (10.11) ήταν αφιερωμένη στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο με εναλλαγές παιχνιδιού και στη συνεχή κίνηση, ενώ υπήρχε και άσκηση για ανάπτυξη σε τρεις ζώνες με γρήγορο τελείωμα και την μπάλα να περνά υποχρεωτικά από τον επιθετικό.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε και πάλι (μεγαλύτερο) μέρος της προπόνησης παράλληλα με ειδικό πρόγραμμα επανένταξης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται κανονικά, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Τζοβάρας, Μούτσα, Δοδοντσάκης.

Την Παρασκευή (11.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

πηγή: paokfc.gr