Πρώην του ΠΑΟΚ, βλέπει ως σπίτι του το Ρέντη

Πριν από σχεδόν μία δεκαετία πέρασε από τον ΠΑΟΚ και δούλεψε ως γυμναστής του..  Ήταν η εποχή, που προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ο Γιώργος Παράσχος και τον είχε στο τημ του.

Πρόκειται για τον Νεκτάριο Πανταζή, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακό και σε δηλώσεις του τόνισε ότι… επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο Πανταζής δούλεψε στον Ολυμπιακό τη διετία 2008-10, και στη συνέχεια δούλεψε στην ΕΠΟ, όντας και το τεχνικό τημ επί Σάντος.«Είναι μεγάλη η χαρά μου που επιστρέφω στο σπίτι μου», είπε ο Πανταζής για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή κ. Νεκτάριου Πανταζή. Ο έμπειρος fitness coach που είχε εργαστεί στον Ολυμπιακό από το 2008 έως το 2010 επιστρέφει στον σύλλογο εντάσσεται στο fitness team της Ακαδημίας και αναλαμβάνει την Κ-17.

Ο Νεκτάριος Πανταζής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ έχει δίπλωμα UEFA Pro και έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων το FIFA11+Instructor και το 8ο Work shop for Coaching Education.

Ο νέος γυμναστής της Ακαδημίας μας γεννήθηκε το 1970 στον Πειραιά και έχει εργαστεί σε πολλές ΠΑΕ όπως είναι ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ και φυσικά ο Ολυμπιακός (2008-10) τόσο στην Ακαδημία όσο και στην πρώτη ομάδα.

Από το 2009 έως το 2014 εργάστηκε στην εθνική ομάδα των Ανδρών της Ελλάδος και έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και του 2014 αλλά και στο Euro 2012. Στη θητεία του στην εθνική ομάδα συνεργάστηκε με τον κ. Ρεχάγκελ και με τον κ. Σάντος ενώ στον Ολυμπιακό είχε συνεργαστεί με τον κ. Ζίκο».