Τα επεισόδια έφεραν το… λουκέτο

Τα χθεσινά επεισόδια στο ΕΑΚ του Βόλου στο ντέρμπι της πόλης, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη, οδήγησαν την διοίκηση των ερυθρολεύκων στην απόφαση να κλείσει έναν σύνδεσμο, που τον θεωρεί υπεύθυνο για ότι έγινε!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου και ανακοίνωσε ότι η διοίκηση αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» στον σύνδεσμο «Austrian Boys», έστειλε και σχετικό αίτημα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ενώ ανακοίνωσε επίσης ότι στους υπόλοιπους αγώνες θα είναι κλειστή η Θύρα 2 του ΕΑΚ.

«Εμείς που διοικούμε, έχοντας γνώμονα το καλό της ομάδας και της πόλης, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε 50 αλήτες να αμαυρώσουν την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και της πόλης και να ακυρώσουν την προσπάθεια των παικτών, της διοίκησης και των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων.

Μετά από χθεσινό έκτακτο Δ.Σ., αποφασίσαμε ομόφωνα να ανακαλέσουμε το έγγραφο συναίνεσης της λειτουργίας του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών, Austrian Boys. Έχει αποσταλεί το αίτημα στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας και στον σύνδεσμο. Απέχουμε από κάθε συζήτηση μαζί τους, τους καλούμε τους να απέχουν και να μην ακολουθήσουν την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αποφασίσαμε από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να παραμείνει κλειστή η Θύρα 2 και να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη για την εικόνα που δημιούργησαν οι οπαδοί κα να πράξουν τα δέοντα οι δημόσιες αρχές» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου στη σημερινή συνέντευξη τύπου.