Συμφωνία για Ινσαουράλδε

Την συμφωνία της με τον δανεισμό του Χουάν Ινσαουράλδε μέχρι το καλοκαίρι, ανακοινωσε η Σπαρτάκ Μόσχας, στην οποία ανήκει ο 29χρονος αριστερός στόπερ.

Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη, μίλησε με τον Ζήση Βρύζα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα ανακοινωθεί η ένταξή του στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Ινσαουράλδε ήρθε “συμφωνημένος” σε όλα στη Θεσσαλονίκη, απλά απέμενε το ιατρικό κομμάτι.

Για το νέο απόκτημα του Δικεφάλου, μίλησε σήμερα ο Χαβιέ Ούμπιντες στον Arena FM, λέγοντας τα εξής :

“Τον γνωρίζω καλά. Είναι ένας επιθετικός αμυντικός, ένας παίκτης  δυναμικός, σκληροτράχυλος, που κρατάει δυνατά την θέση του στα μετόπισθεν. Είναι ένας πάρα πολύ καλός κεντρικός αμυντικός και πιστεύω πως αποτελεί εξαιρετική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Είναι ένας παίκτης πραγματικά δυνατός και αποφασιστικός στα μαρκαρίσματα, σίγουρα θα παίξει στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω θα ανταπεξέλθει άμεσα στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και θα βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία. Έχει εκρηκτικό ταπεραμέντο στο παιχνίδι του. Μόλις προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ.

Έχω μιλήσει και με άλλους συμπαίκτες του και μου είπαν ότι βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του, είναι παθιασμένος, αλλά εκτός γηπέδου είναι πολύ καλός χαρακτήρας και σωστός άνθρωπος”.