«Ο διαιτητής με αποκάλεσε μ..άκα»

Ο τεχνικός του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν, κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, τον αποκάλεσε μαλ…! Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο Βέλγος, όταν ζήτησε τον λόγο η απάντηση ήταν «χέστηκα».

«Έχω πολλά παράπονα από τον διαιτητή. Ο αντίπαλος δεν χρειαζόταν τη βοήθειά του. Σε μία φάση του είπα ότι δεν είναι φάουλ, αυτός με αποκάλεσε μαλ…! Επειδή είμαι ξένος και δεν γνωρίζω πολύ καλά ελληνικά τον ρώτησα και μου απάντησε «χέστηκα». Δεν πρέπει να βοηθούν τους αντιπάλους.

Δικός μας στόχος είναι να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε για να προχωράμε θετικά στα άλλα παιχνίδια. Ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος από εμάς, είχε δύναμη και πάθος. Εμείς παίξαμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Είμαστε μία νεανική ομάδα, με παίκτες που διψούν για διάκριση. Προχωράμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο Βέλγος τεχνικός.

Στον Φωστήρα θεωρούν ότι το θέμα δεν πρέπει να τελειώσει έτσι, ζητώντας την τιμωρία του Κατσικογιάννη. Άλλωστε, στην ομάδα του Ταύρου θεωρούν πως η παρουσία του Ματάισεν αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία και αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού.

Πηγή: Soccerplus.gr