Ρήξη τυμπάνου από κροτίδα!

Ο Λευτέρης Τοπαλίδης από όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό το καλοκαίρι του 2014 αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Καβάλας με την φανέλα του Αετού Ορφανού και την Κυριακή είχε μία άσχημη εμπειρία στον Ποτό της Θάσου και στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Δόξα Θεολόγου. Η ήττα με 2-1, η πρώτη σημειωτέον στο πρωτάθλημα συνοδέυτηκε και από μια άσχημη εμπειρία που όμοια της δεν του έχει ξανασυμβεί ακόμη και κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Κροτίδα, ρήξη τυμπάνου και τράυμα πολύ κοντά στο δεξί μάτι…

Δείτε πως περιγράφει όσα βίωσε μεταφέροντας τις σκέψεις του στο Facebοοk:

“Μετα απο αρκετά χρόνια παρουσιας μου σε επαγγελματικα εθνικά κ ερασιτεχνικά γήπεδα κ έχοντας δεχθεί απειρες βωμολοχίες τόσο προσωπικές όσο κ των πλησίων μου έχοντας δεχθεί άπειρα αντικείμενα λογο της ευκολίας στόχου που έχει η θεση του τερματοφύλακα σήμερα είχα την “τυχη” να δεχτω κ μια ΚΡΟΤΙΔΑ που νομιζω απο την δυναμη της προοριζόταν για παράνομο αλιευτικό ..

Η εμπειρία πολύ έντονη κ ευτυχώς με μια απλή ρίξη τυμπάνου κ ενα τραύμα πολύ κοντά στο δεξι μάτι.. “Τυχερός” θεωρηθηκα απο αρκετούς.. Κ όλα αυτά σε ενα αγώνα για το ‘Α τοπικό στον “φιλοξενο” Ποτό της θάσου.. Κ όσο για κάποιους που λένε οτι αυτοι οι οποίοι δημιουργούν αυτά τα εκτρωματα είναι 10-15 ατομα , θα τους πω εγώ οτι στους 50-60 που έρχονται στο γήπεδο το ποσοστο είναι τεράστιο..

Η τοποθέτηση μου είναι άκρος προσωπική κ χωρίς την προσμονή κάποιας ανταποκρίσεις απλα με την ελπίδα για τροφή για σκεψη κ προβληματισμό … Καληνύχτα εραστές της τεχνης του ποδοσφαίρου ….”.

Πηγή : Serressport