Σόουζα: «Η πιο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα του ομίλου ο ΠΑΟΚ»

Με τα καλύτερα λόγια για το αγωνιστικό επίπεδο του ΠΑΟΚ μίλησε ο Πάουλο Σόουζα στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τη Φιορεντίνα.

Ο προπονητής των «βιόλα» χαρακτήρισε την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ως την πιο ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα του γκρουπ, προσθέτοντας ότι είναι πολύ καλό για τους Θεσσαλονικείς, που δεν αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο, αφού επικεντρώθηκαν πλήρως στο αυριανό ματς.

Αναλυτικά:

Για τον Δικέφαλο: «Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα του ομίλου. Το κίνητρο τους για νίκη, είναι υψηλό, δεν έπαιξαν στο πρωτάθλημα τους και θα θέλουν να κάνουν ένα καλό ματς».

Για τη συμμετοχή του Μπαμπακάρ: «Νομίζω ότι θα παίξει. Τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις, έχει αλλάξει όσον αφορά την συμπεριφορά του. Τελευταία επιλέγω τον Κάλινιτς, αλλά αν συνεχίσει έτσι, τότε θα έχω περισσότερες επιλογές».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Κάλινιτς: «Ήθελα να τον κάνω αλλαγή με την Έμπολι, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος και για αυτό τον κράτησα σε όλο το ματς».