«Πόλεμος» στον Βόλο

Τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι του Βόλου, συνεχίζουν να προκαλούν αναταράξει στην… κόκκινη πλευρά της πόλης.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει ανοίξει πόλεμο με τους «Austrian Boys», τους οποίους χαρακακτηρίζει ουσιαστικά «ανεπιθύμητους» στο γήπεδο και μεταξύ άλλων τους κατηγορεί ότι έφτασαν στο σημείο να κλέψουν ιματισμό της ομάδας!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

«Με αφορμή την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση των Austrian Boys, η ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου είναι αναγκασμένη να δηλώσει τα παρακάτω:

Κύριοι των Austrian. Οι φωτογραφίες σας διαψεύδουν.

Άραγε γνωρίζει ο κόσμος ότι τα μέλη σας σε προηγούμενο ματς έσπασαν την κλειδαριά της αποθήκης και έκλεψαν τις εμφανίσεις της ομάδας;

Άραγε γνωρίζει ο κόσμος ότι στηρίζατε τον προηγούμενο Πρόεδρο όπου καταχράστηκε 250.000€ και πλέον, από την αγαπημένη σας ομάδα και κάποια από τα μέλη σας έπαιρναν χαρτζιλίκια για να τον καλύπτουν;

Άραγε, γνωρίζει ο κόσμος ότι στον αγώνα με τη Νίκη κάποιοι χτυπούσαν φίλαθλο που κρατούσε το παιδί του αγκαλιά;

Άραγε γνωρίζει ο κόσμος, πόσο έχει στοιχίσει στην ομάδα η συμπεριφορά σας όλη αυτή τη χρονιά;

Δεν θα δώσουμε συνέχεια ούτε θα αντιπαρατεθούμε. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε όπως να οδηγήσουμε την ομάδα στη Super League μαζί με όλους τους υγιείς φιλάθλους. Εσείς θα απέχετε. Τέρμα η καπηλεία. Λυπούμαστε δε που η σημερινή διοίκηση δεν είναι τόσο οργανωτική όσο οι προηγούμενες διοικήσεις.

Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε όλους αυτούς που διοίκησαν τον Ολυμπιακό Βόλου τα προηγούμενα χρόνια και με τα κατορθώματά τους έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα»