«Από τους 45, αυτόν βρήκαν να βάλουν;»

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προσπαθεί να… φωνάξει για τον ορισμό του Χρήστου Σωητηρόπουλο ως πρώτος βοηθός στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ΚΕΔ πάντως δεν φαίνεται να… ακούει! «Μας βάζουν σε σκέψεις ο ορισμός Σωτηρόπουλου. Από τους 45 βοηθούς που είναι στους πίνακες αυτόν επέλεξαν να βάλουν;», αναρωτήθηκε σήμερα ο Μάλαμας Τεβεκέλης, υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Δεν έχουμε θέμα και δεν είπαμε τίποτα για κανέναν από τους υπόλοιπους διαιτητές, αλλά υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια του κ. Σωτηρόπουλου, που έχει προκαλέσει με την παρουσία του. Υπάρχει το περσινό Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, αλλά και φέτος το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ», σχολίασε μιλώντας στην εκπομπή Arena Press.

«Εχει αποδείξει ότι είναι πανάξιος και μπορεί να βγάλει κάθε παιχνίδι», λέγοντας για τον ορισμό του διαιτητή Μάνταλου τον οποίο θεωρούσε «πρώτη επιλογή» και πριν καν από τον πρώτο ημιτελικό. «Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να έχει την ίδια καλή απόδοση, όπως έκανε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός για το κύπελλο», ευχήθηκε ο παράγοντας του ΠΑΟΚ.

Για τον δεύτερο βοηθό Καρατζίκα είπε ότι «φέτος δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, τα’χει πάει πολύ καλά», ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τον ορισμό του Γιάννη Σπυρόπουλου, πρώην διαιτητή, ως παρατηρητής διαιτησίας στον αυριανό ημιτελικό: «Δεν παίζει μπάλα ο παρατηρητής», είπε.

Πάντως, ο Καλογερόπουλος που αδίκησε κατάφωρα τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό, επιβραβεύτηκε από την ΚΕΔ και ορίστηκε να διευθύνει Νίκη Βόλου – Κέρκυρα…