«Αν έρθει πρόταση απ΄ την Μπάγερν…»

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Μέτροσπορ” έδωσε ο Γιώργος Μπόγρης ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ, στην ατομική του βελτίωση, ενώ κατέθεσε και τις σκέψεις του για το μέλλον.

«Ήταν μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα, αλλά τελικά ο αρχικός στόχος της 4άδας φαίνεται ότι θα επιτευχθεί, οπότε η χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο. Μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι καλύτερο, αλλά είχαμε ατυχίες, έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα παιχνίδια, σε άλλα δεν είχαμε δυνάμεις», ενώ μιλώντας για την δική του παρουσία, είπε:

«Έκανα την καλύτερη μου χρονιά. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν πρωταγωνιστής, γύρισα σελίδα και σε αυτό το επίπεδο θέλω να συνεχίσω, δεν με απασχολεί να γίνω συμπληρωματικός. Είναι νωρίς να σκέφτομαι την επόμενη σεζόν… Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε, περνώ καλά στην ομάδα με τους παίκτες τους προπονητές, είμαι ευχαριστημένος. Έχω βρει χρόνο να μάθω τους συμπαίκτες μου, δεν έχω άγχος να αποδείξω κάτι… Δεν θα με ενδιέφερε να παίξω 4ος ψηλός στην Ισπανία, αλλά αν αύριο έρθει μια καλή πρόταση από την Μπάγερν για παράδειγμα, θα είναι κάτι διαφορετικό».

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ πρόσθεσε: “Δουλεύουμε καλά. Παίζει ρόλο και το ότι ήμαστε η μοναδική ομάδα που τελειώνει την σεζόν όπως άρχισε, οπότε έχουμε χημεία, μάθαμε ο ένας τον άλλο”.