«Το παιχνίδι της 15ετίας»

Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τις επαφές με τον κόσμο, αλλά και τα μέτρα που λήφθηκαν ώστε να μην συμβεί το παραμικρό.

«Μετά το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη και την ημέρα που είπαμε ότι θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια φάνηκε σε τι κατάσταση θα είναι το γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Έγινε sold out, κάτι σημαντικό, γιατί είχε να συμβεί καιρό. Αυτό δείχνει την δίψα, τον ενθουσιασμό και την αγωνία να βρεθούμε στον τελικό. Είναι το παιχνίδι της 15ετία γιατί θέλουμε πολύ αυτό το κύπελλο» είπε αρχικά ο Ποικιλίδης στο «Αθλητικό Metropolis».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επαφές με τους οργανωμένους, αλλά και την αστυνομία: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Έχουμε έρθει σε επαφή με τον οπαδικό κόσμο, υπάρχει συνεργασία, αυτό που απομένει είναι να το δούμε και στη πράξη. Γιατί ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θέλει να δει την ομάδα να προκρίνεται. Ότι έπρεπε να γίνει, έγινε και από την αστυνομία και από την δική μας την πλευρά. Έγιναν 2-3 συσκέψεις, έχουν παρθεί μέτρα, γιατί είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνία».

Για τα μέτρα που ζήτησε ο Ολυμπιακός είπε: «Ζήτησε τέτοια μέτρα όπως κι εμείς στο Καραϊσκάκη. Θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα όσον αφορά την διοίκηση και την αποστολή του Ολυμπιακού. Γιατί και με μας δεν δημιουργήθηκε τίποτα. Από τις λίγες φορές που δεν αντιμετωπίσαμε κι εμείς πρόβλημα. Σε αυτόν τον τομέα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Τέλος αναφέρθηκε και σε… χρηστικά ζητήματα που αφορούν τις αφίξεις των αποστολών: «Οι θύρες θα ανοίξουν στις 5, τρεις ώρες πριν το ματς, λόγω του sold out, οι αποστολές. Υπολογίζουμε στις 18:20 να έρθει του Ολυμπιακού. Απαραίτητα πρέπει να υπάρχουν φραγμοί για να έρθει το πούλμαν και οι επίσημοι, χωρίς πρόβλημα. Μόλις φύγουν αυτοί θα έρθει η αποστολή της ομάδας μας. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο. Σε εκείνο το μισάωρο θα υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια λόγω των φραγμών, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».