Εισαγγελέας και αναπάντεχη διπλή απώλεια

Εισαγγελέα ζήτησε και η ΠΑΕ ΟΦΗ για την Λεωφόρο ώστε να διεξαχθεί ομαλά ο επαναληπτικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί φοβούνται τυχόν επεισόδια στην αυριανή ρεβάνς και θέλουν αυξημένα μέτρα, προστασία από την αστυνομία και εισαγγελέα.

Έγγραφα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στον Αθλητικό Εισαγγελέα έστειλε ο ΟΦΗ ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (16/4 17:00) στη Λεωφόρο. Οι «Ομιλίτες» ζήτησαν να υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα, ενώ ζήτησαν να είναι παρών και εισαγγελέας στο γήπεδο από τη στιγμή που θα φτάσει εκεί η αποστολή του συλλόγου του Ηρακλείου μέχρι και την ώρα που θα αναχωρήσει μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΖΟΡΟ

Στα αγωνιστικά εκεί που δεν υπήρχαν προβλήματα για τον Σα Πίντο, μια σύγκρουση του Ζόρο με τον Παπάζογλου στην προπόνηση, ίσως τους κρατήσει αμφότερους εκτός παιχνιδιού! Δύο από τα βασικότερα στελέχη των Κρητικών είχαν σε μια ανύποπτη διεκδίκηση της μπάλας μια σφοδρή σύγκρουση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από την προπόνηση και τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τους στον επαναληπτικό. Αμφίβολος είναι και ο Μακρής ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και γι αυτόν θα κριθεί τελευταία στιγμή η παρουσία του στην 11άδα…