«Πρέπει να είμαστε έξυπνοι» (Video)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ γι΄ αυτή τη μεγάλη μάχη…

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αν το κερδίσουμε πάμε σε έναν τελικό, που θα κρίνει ένα τροπαο, αυτο κανει το παιχνίδι σημαντικό. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε αυτοπεποιθηση, θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί για να κερδίσουμε και να προκριθούμε.

Οι παίκτες μας βλέπω ότι το νιώθουν και το πιστεύουν ότι είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, κι ο Ολυμπιακός είχε καλή ομάδα, το έχει αποδείξει φέτος. Είμαστε ανταγωνιστικοί, θα το δείξουμε, αυτή τη φορά παίζουμε στην έδρα μας και οι ελπίδες μας είναι μεγάλες.

Κάθε ματς με τον Ολυμπιακό είναι διαφορετικό, τώρα η διαφορά είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να το διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι, να είμαστε έξυπνοι, αυτά τα ματς κρίνονται πολλές φορές και στις λεπτομέρειες, ελπίζω αυτή τη φορά να είναι η τύχη μαζί μας.

Θα ήθελα να είναι σε υψηλό επίπεδο και η διαιτησία, όπως πρέπει να είναι οι ομάδες, οι παίκτες και ο κόσμος. Να είναι όλοι σε υψηλό επίπεδο γιατί θα το δει αυτό το παιχνίδι όλη η Ελλάδα.

Σε ότι αφορά τον τελικό του 2003, είχα καιρό να νιώσω αυτά τα συναισθήματα. Νομίζω ότι τα ίδια έχουν και οι παίκτες. Αυτή τη φορά όλο το γήπεδο θα είναι ασπρόμαυρο, τότε ήμασταν απλά λίγο περισσότεροι»