«Έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον εκτελεστικό διευθυντή της Αλκμάαρ, Τον Χέρμπραντς, ο οποίος ανακοίνωσε χθες ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την ολλανδική ομάδα, μετά από 12 χρόνια!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στα ολλανδικά μέσα άρχισε να αναπαράγεται η είδηση, που θέλει τον Χέρμπραντς να έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ και να την σκέφτεται. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ολλανδία, ο επί δώδεκα χρόνια ισχυρός άνδρας της Αλκμάαρ, καθώς από τα χέρια του περνούσαν τα περισσότερα πράγματα (αυτός επέλεξε μεταξύ άλλων τον τεχνικό διευθυντή, που έφτιαξε την ομάδα), φεύγει οριστικά και έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ενώ ενδιαφέρεται γι΄ αυτόν και η Αϊντχόφεν!

Ο ίδιος μιλώντας στο “RTV Noord-Holland” επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των Ολλανδών ότι τον έχει προσεγγίσει ο ΠΑΟΚ, αλλά είπε ότι ο ίδιος αντέδρασε ακόμη σ΄ αυτή την πρόταση. Οπως συμπλήρωσε ο 56χρονος Χέρμπραντς, ο οποίος παλιότερα ήταν προπονητής βόλεϊ, από την Αϊντχόφεν δεν έχει ακόμη πρόταση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ολλανδία, η απόφαση του Χέρμπραντς να αποχωρήσει ήταν κεραυνός εν αιθρία καθώς στο Αλκμάαρ δεν περίμεναν ότι θα πάρει τέτοια απόφαση!