126.837 εισιτήρια, μέσα σε 4 ώρες!

Τα γήπεδα μπορεί ακόμη να μην είναι έτοιμα, εργάτες να παθαίνουν ατυχήματα καθημερινά από την… βιασύνη να ολοκληρωθούν τα έργα (μάλιστα υπήρξαν και θάνατοι τους προηγούμενους μήνες σε σφοδρά εργατικά δυστυχήματα), αλλά στην Βραζιλία το καλοκαίρι θέλει να βρεθεί όλος ο κόσμος και να παρακολουθήσει το επερχόμενο Μουντιάλ.

Όπως ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη ομοσπονδία μέσα σε 4 ώρες δέχτηκε 126.837 αιτήσεις για εισιτήρια για την πρώτη φάση της διοργάνωσης, αλλά και για τις επόμενες. Αυτή είναι η τελευταία περίοδος διάθεσης εισιτηρίων και όπως είναι λογικό και η πιο… πολυάσχολη, αφού οι περισσότεροι φίλαθλοι ανά τον κόσμο τώρα παίρνουν την απόφαση να ταξιδέψουν στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Από αυτές οι 80.496 αιτήσεις ήταν από κατοίκους της Βραζιλίας ήτοι το 63.4% των εισιτηρίων και οι 46.341 (36,6%) από όλον τον κόσμο. Οι περισσότερες εξ’αυτών προέρχονταν από ΗΠΑ, Κολομβία, Αργεντινή, Μεξικό, Χιλή και Αυστραλία, ενώ από Ευρώπη τα πρωτεία σε αιτήσεις έχουν όπως αναμενόταν Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία που και φέτος (μαζί με την Ισπανία) έχουν πολλές βλέψεις για διάκριση…