«Στα δύσκολα όλοι έλειπαν»

«Πιστεύαμε ότι σε σχέση με πέρσι δεν θα γινόταν τα ίδια λάθη. Δυστυχώς έγιναν χειρότερα πράγματα και ήρθε η άσχημη κατάληξη¨. Τάδε έφη Ερωτόκριτος Νταμαρλής σε δηλώσεις στον Arena 89.4 FM σχολιάζοντας την φετινή κατάσταση στον Άρη.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Λίγο μετά τα Χριστούγεννα, το παιχνίδι χάιθηκε. Οι υποσχέσεις ήταν πολλές και βλέπαμε ότι είχαμε μείνει μόνοι. Σχεδόν δυο χρόνια μόνοι μας. Είμαστε νέοι σε ηλικία και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Είχαν κόψει το φαγητό από κάποια παιδιά. Κάποιοι ζούσαν με δανεικά. Δεν είχαν βενζίνη για να έρθουν στην προπόνηση».

Ο νεαρός μεσοαμυντικός εξέφρασε τα παράπονά του για την στάση των διοικήσεων: «Διοικήσεις υπήρχαν, αλλά δεν ερχόταν κάποιος να μας μιλήσει, να μας δώσει κουράγιο. Λεφτά δεν παίρναμε. Οπως και χθες δεν έγινε αυτό. Να μας πουν κάντε λίγο υπομονή. Να δείξουν κάτι. Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση υπήρξε απογοήτευση. Στα δύσκολα πάντα όλοι λειπούν. Γινόταν όλη τη χρονιά αυτά».

Για τα λάθη του καλοκαιριού τόνισε: «Πέρσι είχαμε κάποιους μεγάλους, που μας βοηθούσαν. Φέτος δεν γινόταν αυτό. Μας είπαν ότι θα είναι καλυτερα φέτος. Το καλοκαίρι με τις αλλαγές και την καινούρια διοίκηση, όταν μας μίλησαν πιστέψαμε ότι κάτι αλλάζει. Ποιστέψαμε ότι μετά τα περσινά δεν υπάρχουν χειρότερα. Κι όμως φτάσαμε στο σημείο να πέφτει η ομάδα. Από το καλοκαίρι έγιναν λάθος όλα».

Για το δικό του μέλλον στον Άρη: «Πρώτα να ηρεμήσω. Να είμαι υγιής. Τώρα μάθαμε ότι άλλαξε η διοίκηση. Εγώ είμαι εδώ και περιμένω. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο. Πρέπει όμως κάτι να γίνει σύντομα».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στον κόσμο: «Οταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Άρης ξέρεις ότι κόσμος έχει απαιτήσεις. Στο τέλος έβγαλε αγανάκτηση. Ηταν μαζί μας όλη τη χρονιλα. Φυσικά κι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Ο κόσμος ήξερε όμως τι περνούσαμε. Ενα μεγάλο συγνώμη. Μακάρι να μείνουμε ενωμένοι και να επαναφέρουμε όλοι μαζί την ομάδα εκεί που ανήκει. Εχουν γίνει πολλά λάθη τα τελευταία επτά οκτώ χρόνια. Αμα σωνόμασταν τα πράγματα θα ήταν και πάλι τα ίδια».