By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Πάμε για σερί 6-7 νικών…»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάμε για σερί 6-7 νικών…»

Τhessports
Last updated: 10/12/2016 21:25
Τhessports
Share
SHARE

Σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μετά την νίκη-πρόκριση στον αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς, στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνει ένα σερί 6-7 νικών, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς και την πρόκριση: «Νιώθω καλά και η ομάδα νομίζω το ίδιο. Την Πέμπτη είδαμε έναν άλλον, διαφορετικό ΠΑΟΚ. Πολεμήσαμε και είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πήραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε στους 32 της διοργάνωσης. Αυτό είναι πολύ καλό για όλους. Στο πρωτάθλημα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά σκεφτόμαστε θετικά και βλέπουμε μπροστά. Ελπίζω ότι θα είναι το ξεκίνημα ενός νικηφόρου σερί με 6-7 νίκες. Είναι καλό επίσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι δύο ομάδες είναι στους 32 και ελπίζω να έχουμε μία καλή κλήρωση» .

Για το αν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στην κλήρωση: «Όχι δεν έχω. Ελπίζω να κληρωθούμε με τον πιο αδύναμο αντίπαλο. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, καθώς προσθέτονται και αυτές από το Champions League. Θέλω μία καλή κλήρωση, να παίξουμε καλά και θα δούμε τι θα συμβεί» .

Για την παραμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο: «Δεν ξέρω αν βοήθησε. Ο καθένας κάνει την δική του προετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι. Μας άρεσε που ήμαστε όλοι μαζί αν και τέσσερις μέρες είναι πολλές. Το θετικό είναι ότι ήμαστε όλοι μαζί, συγκεντρωμένοι και πήρα αυτό που θέλαμε στο γήπεδο» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά: «Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και ξέρουμε ότι όλα είναι δύσκολα. Νομίζω ότι από την εμφάνιση της Πέμπτης πρέπει να κρατήσουμε την πάθος που είχαμε στο παιχνίδι μας, την δύναμη που δείξαμε επιθετικά. και να διατηρήσουμε το παιχνίδι με τις πολλές σέντρες. Ο αντίπαλος είναι μία συμπαγής ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!
Ομάδα εκτός Conference Leauge, λόγω στημένων!
Καταγγελίες στην UEFA κατά Άρη, ΑΕΚ και ΟΦΗ
Ανακοίνωσε Ζούμπκοφ η ΑΕΚ
Χόνγκλα: «Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, είμαι χαρούμενος εδώ»
TAGGED:ΜπίσεσβαρΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Είμαι ΠΑΟΚτσής και μαυροσκούφης…» (vid)
Next Article Το… δώρο του Ναμάσκο στην ΑΕΚ

Τελευταία νέα

Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Προετοιμάζεται κι επίσημα για Σπανούλη ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Σκάει η «βόμβα»: Οριστική συμφωνία Άρη – Σπανούλη!
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Βρήκε προπονητή ο Προμηθέας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Follow US