«Δεκαεπτά τελικές, τι άδικο;»

Ο Γιάννης Ματζουράκης διαφώνησε με την τοποθέτηση του Σάββα Παντελίδη και χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Παναιτωλικού. Παράλληλα υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της νίκης της ομάδας του λόγω του μεγάλου άγχους:

«Ήταν ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν απαραίτητη. Οι παίκτες επέστρεψαν στις νίκες με μια προσπάθεια απ’ τις καλύτερες στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσαν τον αντίπαλο, τον έβαλαν στην εστία και το μόνο που μας έλλειπε ήταν ένα δεύτερο γκολ για να απελευθερωθούμε. Συνεχίζουμε να έχουμε άγχος. Υπάρχει πίεση στους παίκτες και το είδατε στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε αναστολές στις σκέψεις μας, στη δημιουργία κλπ. Νομίζω ότι θα ηρεμήσουμε και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Ο Χαντάκιας κέρδισε τη θέση του και την κρατάει. Όποιος παίκτης παίζει καλά κρατάει τη θέση του και εύχομαι ο Παναιτωλικός να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερο δικό του αίμα. Αυτή είναι η ευχή μου και η δουλειά μου. Όσα παιδιά μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Για την εικόνα που λέτε, είναι αγχωμένα τα παιδιά. Αν πηγαίνατε μετά το ενενήντα και ρωτούσατε δυο παίκτες, θα παίρνατε την εικόνα».

Σχετικά με το αν ήταν ή όχι δίκαιη η νίκη, σχολίασε:

«Έχουμε δεκαεπτά τελικές και έχουν κάνει έξι! Ένα λάθος που τους δώσαμε, ένα φάουλ η δεύτερη τελική τους… αλίμονο. Δεκαεπτά τελικές και δυο δοκάρια! Αυτά».