«Η κρίση είναι παρελθόν…»

Ο Στέλιος Κίτσιου μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου με την Ελευσίνα, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον χρόνο συμμετοχής που πήρε:

«Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Εξάλλου γι αυτό δουλεύουμε στην προπόνηση κι έτσι κάνω κι εγώ. Όταν υπάρχει ένα εξαιρετικός ποδοσφαιριστής στην θέση, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός που σε κάνει καλύτερο. Αυτό βοηθάει κι εμένα και την ομάδα» .

Για το παιχνίδι στην Ελευσίνα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο:

«Είναι λίγο περίεργο αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Το καλό είναι ότι πολλοί παίκτες βρήκαν δίχτυα και πήραμε ψυχολογία για την συνέχεια» .

Για το σερί επιτυχιών και αν η κρίση στην ομάδα είναι πλέον παρελθόν:

«Όλα είναι πλέον πίσω. Υπήρξε ένα διάστημα που δεν τα πηγαίναμε καλά και το βγάζαμε στο γήπεδο αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και έχουμε επανέλθει» .

Για τον στόχο του Κυπέλλου:

«Είναι στόχος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να τον κατακτήσουμε. Είναι ένας τίτλος που λείπει από την ομάδα» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα:

«Έχουμε μία πρώτη εικόνα και αναλύσαμε τον αντίπαλο με το τεχνικό επιτελείο. Νομίζω δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουμε την νίκη» .

Για το 2016 που φεύγει:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Θέλω να ευχηθώ να υπάρχει υγεία στην ομάδα και σε όλο τον κόσμο και ευελπιστώ να κατακτήσουμε έναν τίτλο» .