By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΠΣΑΤ: Βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SPORTS

ΠΣΑΤ: Βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι

Τhessports
Last updated: 19/12/2016 22:03
Τhessports
Share
SHARE

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μία χρονιά την γιορτή των κορυφαίων στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο Τάσος Κορακάκης, που οδήγησε την κόρη του, Άννα, δύο φορές στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή του 2016 από τον ΠΣΑΤ.  Η κορυφαία ομάδα για το 2016 ήταν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στα 470. Για τις διακρίσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο βραβεύτηκαν οι επτά Ολυμπιονίκες.

Σπύρος Γιαννιώτης, Άννα Κορακάκη, Λευτέρης Πετρούνιας, Παναγιώτης Μάντης ανέβηκαν στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής και έλαβαν το βραβείο του Πανελληνίου Συλλόγου Αθλητικού Τύπου για τις διακρίσεις τους, από τα χέρια του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Σπύρος Γιαννιώτης, μάλιστα, παρέλαβε και το βραβείο «Ευ Αγωνίζεσθαι» για την γενικότερη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, συγκινώντας με τις δηλώσεις του.

Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς ο Πετρούνιας και αντίστοιχα αθλήτρια της σεζόν η Κορακάκη.

Το βραβείο των κορυφαίων ανερχόμενων Ελλήνων αθλητών παρέλαβαν οι Εμμανουήλ Καραλής και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η ειδική τιμητική βράβευση στον Φερνάντο Σάντος.

Επίσης, ο ΠΣΑΤ τίμησε και τους Παραολυμπιονίκες μας. Το βραβείο της καλύτερης ομάδας παρέλαβαν τα ζευγάρια BC3 Μπότσια, που αποτελούνται από τους Άννα Ντέντα, Νίκο Πανανό και Γρηγόρη Πολυχρονίδη.

Κορυφαία αθλήτρια αναδείχθηκε η Δήμητρα Κορακίδα, κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στην σφαιροβολία F53 και χάλκινη παραολυμπιονίκης και κορυφαίος αθλητής με αναπηρία, ο Παύλος Μάμαλος.

Σχετικά άρθρα

Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
Το «ευχαριστώ» του χάντμπολ στον Ιβάν Σαββίδη
Στον «αέρα» το νέο e-shop του ΑΣ Άρης
Με Μαμάη στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ!
«Πάτησε» την ΑΕΚ και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Super League: Αποτελέσματα και βαθμολογία
Next Article Σενάριο για Χουάντερσον και Λάρισα

Τελευταία νέα

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
SUPERLEAGUE Uncategorized ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Follow US