Δεν είχαν λεφτά για να πάνε στην Κέρκυρα!

Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι εξαιρετικά δύσκολη στον οικονομικό τομέα. Το σαββατοκύριακο υπήρξε άλλη μια τρανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει ευρώ στον Ημίθεο και είναι άγνωστο, μέχρι που θα φτάσει αυτή η ιστορία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iraklis1908.gr Οι «κυανόλευκοι» αναγκάστηκαν να ζητήσουν αναβολή της αναμέτρησης Κέρκυρα- Ηρακλής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αιτία, ήταν η αδυναμία της ΠΑΕ να μεταβεί η αποστολή στο νησί των Φαιάκων και έτσι ζητήθηκε από την διοργανώτρια αρχή να αναβληθεί ο αγώνας, κάτι που έγινε δεκτό και από την μεριά της Κέρκυρας.

Φυσικά η αναμέτρηση δεν έγινε ποτέ και θα οριστεί εκ νέου από την διοργανώτρια αρχή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν γίνονταν αποδεκτό το αίτημα, αυτόματα θα υπήρχαν ποινές στον Ηρακλή, αλλά τις απέφυγαν εξαιτίας της στάσης της Κέρκυρας και της διοργανώτριας αρχής.

Όσο αφορά την ομάδα Κ-15 είχε ρεπό και δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί αν αγωνίζονταν εκτός έδρας ίσως η αναμέτρηση να είχε την ίδια τύχη.

Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να επαναληφτεί αυτή η κατάσταση και στο μέλλον, αφού τα τμήματα, έχουν και άλλα ταξίδια σε Αγρίνιο, Βέροια, Λάρισα, Ξάνθη και Γιάννινα.