«Να κοιτάξουμε τον Άρη στα μάτια»

Για το παιχνίδι των Χανίων με τον Άρη στο Χαριλάου μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο πορτιέρο της Κρητικής ομάδας, χαρακτηρίζοντας τους κίτρινους ως την «πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας». 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Libero 107,4»:

Για το δύσκολο ταξίδι των Χανίων από την Κρήτη: «Συνηθισμένοι είμαστε… Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Από χθες το βράδυ ξεκινήσαμε με το καράβι για τον Πειραιά και από εκεί Κατερίνη».

Για τα οικονομικά προβλήματα των Χανίων: «Δεν είμαστε μόνο εμείς. Οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, με εξαίρεση 3-4 συλλόγους».

Για το κατά πόσο θα αντέξει φέτος η ομάδα του: «Πιστεύω θα αντέξει. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα».
Για τον αυριανό αγώνα: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μιλάμε για την πιο ποιοτική ομάδα της Β’ Εθνικής, με τρομερό υλικό και βάθος ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε τον Άρη στα μάτια».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο και από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες θα παλέψουν να σωθούν. Θα παίξει ρόλο και ποιες ομάδες θα αντέξουν μέχρι το τέλος».

Για το ενδιαφέρον του Άρη για τον ίδιο το περασμένο καλοκαίρι: «Είχα μία κουβέντα με τον κ. Αναστόπουλο στο Ρύσιο. Μιλήσαμε ξανά, αλλά στην τελευταία συζήτηση μας, είχα δώσει τον λόγο μου στα Χανιά».

Για το μέλλον των Χανίων: «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Ας ελπίσουμε να υπάρξει μία βοήθεια για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Για τον Μανώλη Τζανακάκη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Εργοτέλη: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα καλό παιδί. Έναν απίστευτο χαρακτήρα».