“Όποιος δεν θέλει, φεύγει”

Ο Χουμπ Στέφενς δεν ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση της ομάδας του, ικανοποιήθηκε ωστόσο από το αποτέλεσμα, κι αυτό το κατέστησε σαφές στην αίθουσα τύπου. Για όλα τα υπόλοιπα, απέφυγε να πει πολλά – πολλά, έστειλε όμως ένας σαφές μήνυμα για τους παίκτες του, τώρα που φουντώνει ο ανταγωνισμός.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για την εμφάνιση : «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά κερδίσαμε 3-0. Στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα παίξαμε καλύτερα, αλλά το 3-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τη διαιτησία και τις δηλώσεις του Σάντσες : «Εκείνος είναι υπεύθυνος για όσα λέει, όχι εγώ. Μπορώ να πω πολλά πράγματα, αλλά δεν θα ήθελα να μιλάω για τον διαιτητή. Του είπα κάποια πράγματα εκείνη την ώρα, του τα είπα και δεν πρέπει να του άρεσε».

Για τις μεταγραφές και αν θα φύγουν κάποιοι : «Δεν ξέρω ποιος έρχεται και ποιος φεύγει. Σας έχω πει πολλές φορές ότι είναι έκπληξη για σας, ίσως έκπληξη και για μας. Μπορώ να πω πολλά ονόματα, μπορώ να πω τον Ρονάλντο, θα το δούμε».

Για το ότι είχε πει δεν θέλει αμυντικό : «Παίρνουμε αμυντικό; Δεν ξέρω, εσείς το ξέρετε».

Για το αν έχει λόγο στις μεταγραφές : «Φυσικά, εντός των τειχών, όχι δημόσια».

Για τον Νάτχο : «Είναι ένας μέσος, που παίζει 6άρι και 8άρι. Είπα ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια, και χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες».

Για τον Γκσπούρνινγκ : «Αν κάτι συνέβαινε με τους τερματοφύλακές μας, θα υπάρχει πρόβλημα, οπότε διαλέξαμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα».

Για το ότι ο Νάτχο δεν παίζει Ευρώπη, αν σημαίνει ότι στόχος είναι το Κύπελλο : «Όχι, κοιτάμε τι συμβαίνει στην ομάδα μας, έχουμε πολλά παιχνίδια. Βρήκαμε έναν ελεύθερο παίκτη, που είναι πάρα πολύ καλός».

Για το αν θα φύγουν παίκτες, όπως ο Τζιόλης : «Δεν γνωρίζω κάτι για τις φήμες. Έχουμε μαζέψει πολλούς παίκτες, γιατί έχουμε πολλά ματς. Τον ανταγωνισμό πρέπει να τον διαχειριστούν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Ο ανταγωνισμός θα μας κάνει καλό. Υπήρχαν παίκτες στο 2013 που είχαν παίξει σε όλα τα παιχνίδια και ήταν κουρασμένοι. Τώρα θα μπορούν να ξεκουράζονται. Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στον ανταγωνισμό, μπορεί να φύγει. Για τον Αλέξη δεν ξέρω τίποτα, δεν μου έχει πει τίποτα».

Για το γκολ του Βούκιτς : «Το δεύτερο γκολ ήταν φανταστικό, το πρώτο νομίζω ότι φταίει ο τερματοφύλακας»