Σε μπελάδες ο Άρης!

Η Παναχαϊκή έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και πήρε το σπουδαίο διπλό στην Μίκρα! Οι Πατρινοί ήταν εξαιρετικοί και έκαναν σπουδαίο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, νικώντας με το “καθαρό” 3-1. Όπως και να’χει αυτή η μάχη μεταξύ Άρη, Παναθηναϊκού και Παναχαϊκής θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους, με την Νίκη Αιγινίου να δείχνει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει.

Τα σετ: 22-25, 25-14, 22-25, 20-25

ΑΡΗΣ (Φίνος): Κουτσονίκας, Κυριακίδης, Γκάρας, Ντίνας, Ναζίρης, Παπαδημητρίου, Τσομπάνογλου, Χαριτωνίδης, Ίλιτς, Χατζηπαραδείσης, Γάτσης, Σαχπατζίδης, Αρμενάκης, Ντάμποβιτς, Γκόρτσανιουκ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Κορφιάτης, Ντόνας, Μουρτζής, Γκοτς, Χριστιάς, Σαρικεϊσογλου, Λιβαθηνός, Μπρίνκμαν, Διονυσόπουλος, Ρουμελιώτης Ν., Μαυραγάνης, Ρουμελιώτης Μ., Βασιλάκος, Ρουμελιώτης Π., Πεφάνης, Βλαχοστάθης.

 

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των play out πέρασε ο Παναθηναϊκός πλέον, αφού επικράτησε της Νίκης Αιγινίου και προσπέρασε τον Άρη, ο οποίος έχασε στην έδρα του από την Παναχαϊκή. Πλέον η μάχη φουντώνει για τις 3 τελευταίες αγωνιστικές και τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα. Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1 σετ και θέλουν “καθαρή” νίκη επί της Παναχαϊκής ώστε να παραμείνουν και μαθηματικά στην κατηγορία.

Τα σετ: 25-19, 25-21, 20-25, 25-20

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT

Παναθηναϊκός 28
2 Α.Σ. Άρης 26
3 Παναχαϊκή 2013  25
4 Νίκη Αιγινίου 18