“Το πιο γελοίο πράγμα, που είδα”

Αρπαγμένος εμφανίστηκε στην αίθουσα τύπου της Τούμπας ο Λόρι Σάντσες, ο οποίος περιορίστηκε στο να βγάλει την οργή του για τον διαιτητή Δασκαλόπουλο.

«Καταλαβαίνω ότι ο Απόλλων είναι μικρή ομάδα κι ο ΠΑΟΚ μεγάλη και σ΄ αυτή τη φάση πρέπει να φεύγουν οι μικροί για να κερδίσουν το Κύπελλο οι μεγάλοι. Είμαι δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις του διαιτητή, είναι οι χειρότερες που έχω δει στην καριέρα μου. Άλλαξε τη ροή του αγώνα με τις αποφάσεις του και είναι ίσως το πιο γελοίο πράγμα, που έχω δει. Πρέπει να ντρέπονται που τους είδε ο κόσμος», είπε ο Σάντσες, που είχε παράπονα για δύο φάσεις.

Για τη φάση που ο Γλύκος βγαίνει με τη μπάλα εκτός περιοχής («είναι αποβολή στην Αγγλία, εδώ οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί;» είπε), και για το έμμεσο φάουλ, που σφυρίχτηκε, από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια, μάλιστα, αμφισβήτησε και το δεύτερο γκολ, καθώς είπε ότι «δεν υπάρχει φάουλ, έγινε απλά τάκλινγκ».

Σε ερώτηση γιατί κατέβασε ρεζέρβες, ο Σάντσες είπε ότι «η ομάδα που παρατάξαμε  μπορούσε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά υπήρχαν κακές διαιτητικές αποφάσεις», ενώ φεύγοντας είπε «στη Ριζούπολη θα περιμένουμε τον ΠΑΟΚ με την πρώτη ομάδα κι εκεί θα δούμε».