“Αν έφευγαν, θα φεύγαμε απ’τη Λίγκα!”

Χείμαρρος ο Ιβάν Σαββίδης, με τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι. Αρχικά τόνισε ότι ήταν θέλημα… θεού η πρόκριση του Δικεφάλου, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την απορία πως είναι δυνατόν να μισιούνται τόσο πολύ διεθνείς ποδοσφαιριστές! Αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του είπε αν πάρει την ομάδα και φύγει, θα πάρει την ομάδα και ο ίδιος να φύγει από την Λίγκα! Ενώ μίλησε για… μπαλέτα και παιχνίδι για άντρες.

“Οι ποδοσφαιριστές αντιλήφθηκαν ότι παλεύουν για την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ και ο Θεός δεν μας γύρισε την πλάτη. Όλοι βλέπετε τις απαράδεκτες συμπεριφορές. Δεν επιτρέπεται να φτάσουμε στο ποδόσφαιρο σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε. Ψάχνουν τον λόγο να μας τιμωρήσουν. Αναγκάστηκα να μιλήσω τηλεφωνικώς με τον κ. Μαρινάκη. Είπα στον Μαρινάκη ότι αν πάρει την ομάδα και φύγει, θα πάρω τον ΠΑΟΚ και θα φύγω από τη Λίγκα. Τον ευχαριστώ που δεν το έκανε”

Για το αν τον στεναχώρησαν πράγματα στο παιχνίδι: “Βεβαίως και στεναχωρήθηκα με πολλά. Αλλά ελπίζω ότι θα φέρουμε τάξη σιγά σιγά. Αυτό με τα ψάρια δεν ήταν ωραίο. Μπορεί και οι ίδιοι να τα έριξαν. Όταν εγώ είδα τους πάγκους ήταν καθαρά. Μήπως ήρθαν να παίξουμε μπαλέτο; Είπα στον διευθυντή του Ολυμπιακού ότι στο γήπεδό τους τον προπονητή του Παναθηναϊκού τον χτύπησαν με αντικείμενο. Και η διαιτησία με στεναχώρησε, αλλά και ο ίντριγκες των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που στο πρώτο ματς επιτέθηκαν στον Αθανασιάδη”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο… μίσος μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πώς επιτρέπεται συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα να μισιούνται έτσι;”

Αν δικαιούται νέο συμβόλαιο ο Αθανασιάδης: «Εγώ απαγόρευσα να φύγει ο Αθανασιάδης όταν τέθηκε θέμα πώλησής του. Αυτός ο παίκτης είναι όλο το νόημα του ΠΑΟΚ. Είπα στα παιδιά ότι δεν θέλω να φύγει κανείς. Είναι πολύ καλό ότι σκόραρε σήμερα ο Αθανασιάδης. Τον πρόσβαλαν στον πρώτο ματς και αυτός τους τιμώρησε σήμερα.

 

“ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΜΕΓΑΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ”

Για τη νέα Τούμπα: “Είναι στόχος μας να χτίσουμε το νέο γήπεδό μας. Νομίζω με 32.000 – 35.000 θεατές θα έχουμε μία καλή χωρητικότητα. Αλλά με τη γραφειοκρατία που έχω συναντήσει στην Ελλάδα, αν ξεκινήσουμε την αναστήλωση της Τούμπας, φοβάμαι ότι θα χρειαστούν χρόνια να πάρουμε την άδεια”.