«Δεν τα έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

Στον Μίτσελ δεν άρεσαν καθόλου αυτά που έζησε το βράδυ της Μ.Τετάρτης στην Τούμπα και δεν το έκρυψε, μιλώντας μετά το παιχνίδι στο κανάλι, που μετέδωσε το παιχνίδι, καθώς στη συνέντευξη τύπου, δεν εμφανίστηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο ΟΤΕ ΤV :

“Είναι γελοίο να μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Αυτό που είδα σήμερα δεν το έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Αφού είχαν περάσει 80 λεπτά από την ώρα έναρξης του παιχνιδιού, όλα αυτά που βλέπαμε δεν είχαν καμία σχέση με πολιτισμό, δεν είχαν καμία σχέση με ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Είναι πράγματα που δεν τα έχω ξαναδεί, δεν μπορώ να τα διανοηθώ.

Καταλαβαίνω απολύτως το διαιτητή, γιατί και εγώ είχα ακριβώς την ίδια επιθυμία να τελειώσει το παιχνίδι. Κυρίως γιατί εκτός από προπονητής του ποδοσφαίρου είμαι άνθρωπος και όπως όλοι οι άνθρωποι δεν θέλω να μου συμβεί κάτι κακό. Και αυτό το λέω γιατί αν είχαμε βάλει κάποιο γκολ ή είχαμε προκριθεί, μπορεί να είχαν συμβεί πολύ άσχημα πράγματα. Ακόμα και αν χάσαμε το παιχνίδι, μας συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα. Πράγματα που δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μας βρίζουν. Και αυτό που είδα σήμερα δεν μπορούμε να πούμε με τίποτα, ότι αξίζει σαν εικόνα στην Ελλάδα. Αυτό που είδαμε, ήταν μία πάρα πολύ κακή εικόνα της Ελλάδος, γιατί έχει πολύ διαφορετικά πράγματα, πολύ καλύτερα πράγματα να δείξει.

Αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που συνεχώς μιλάει για την πάρα πολύ καλή ελληνική φιλοξενία και συμπεριφορά σε μένα και την οικογένειά μου. Πάντα μιλάω για τη φιλοξενία και το πόσο καλοί είναι οι Έλληνες, αλλά αυτό που είδα σήμερα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Είναι η πρώτη φορά που χάνω ένα ματς ποδοσφαίρου και το προτιμούσα γιατί πάνω από όλα δεν ήθελα να συμβεί κάτι κακό στους παίκτες μου. Πάνω απ όλα με ένοιαζε η σωματική υγεία των παικτών μου, η δικιά μου και της αποστολής”