Πονάει ο Γλύκος

Κουτσαίνοντας έφυγε από την Τούμπα ο Παναγιώτης Γλύκος, αφού σε μια σύγκρουσή του με τον Τζαβέλλα στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκε ένα χτύπημα από τις τάπες του αμυντικού του ΠΑΟΚ. “Δεν ξέρω, αύριο θα κάνω εξετάσεις και θα δούμε. Πονάω πολύ” έλεγε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια.

“Ο Γλύκος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και πολύ καλό παιδί. Θα κάνουμε καλή δουλειά μαζί. Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ πρέπει να έχει καλές επιλογές” σχολίασε ο Μίχαελ Γκσπούρνινγκ,  ο οποίος μίλησε και για την επιστροφή του στην Ελλάδα. “Είχα πολύ καλά ματς στην Ξάνθη, αλλά μετά ήρθε η κρίση και ήταν δύσκολα. Είχα καλές χρονιές στις ΗΠΑ, αλλά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα”.

Για το παιχνίδι, μίλησε ο Χέντβιγκες Μαντούρο.

“Κανονικά δεν σκοράρω, αλλά έχω βάλει ήδη δύο γκολ, που ελπίζω να είναι σημαντικά για την ομάδα. Το γεγονός ότι σκοράραμε στα τελευταία τρία ματς δώδεκα γκολ μας ικανοποιεί. Παίζουμε γρηγορότερα στα τελευταία παιχνίδια και πιο κάθετα στους επιθετικούς και γιαυτό έχουμε βελτιωθεί στο σκοράρισμα», είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκε και στα παιχνίδια των ημιτελικών, πιθανότατα με τον Ολυμπιακό.

«Θα είναι μεγάλο το ματς με τον Ολυμπιακό αν περάσουμε και οι δύο ομάδες και ανυπομονούμε να περάσουμε και να παίξουμε με τον Ολυμπιακό αφού είμαστε σε φόρμα. Παίζουμε καλά τώρα. Έχουμε μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν πλέον πολλοί παίκτες, κάτι πολύ σημαντικό με δεδομένο ότι ακολουθούν πολλά παιχνίδια για την ομάδα. Είμαστε μία ομάδα και αυτό είναι σημαντικό, όπως λέμε εδώ μία πόλη, μία ομάδα όλοι και πρέπει να το δείξουμε σε όλους ότι πραγματικά είμαστε δεμένοι».