«Σήμερα πήγαν να μας ρίξουν κατηγορία»

Έξαλλος με την διαιτησία της αναμέτρησης της Λάρισας με τη Βέροια ήταν ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται η ομάδα του από την ημέρα που ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο και στους οπαδούς όλων των ομάδων και όσων αγαπάνε το ποδόσφαιρο.

Αυτό που γίνεται στην ΑΕΛ από όταν ανέλαβε ο κ. Τσιώλης δεν έχει προηγούμενο. Αν πάρετε ένα-ένα όλα τα παιχνίδια αυτά θυμίζουν τις εποχές της παράγκας που αποκαλύφθηκε το 2002. Δυστυχώς αυτή η αλλαγή συνέπεσε με την ανάληψη της ΚΕΔ από δύο ανθρώπους τους οποίους προσωπικά εκτιμούσα τον κ. Τριτσώνη και τον κ. Κουκουλάκη όμως αυτό που γίνεται εις βάρος της ΑΕΛ να έχουμε παίξει τα δυο κρισιμότερα παιχνίδια με λιγότερους παίκτες και με τρόπο προκλητικό που γίνεται αλλοίωση αποτελέσματος δεν έχει ξαναγίνει.

Να μην θυμηθώ τα ανύπαρκτα οφσάιντ στην Τρίπολη από Αρκάδες διαιτητές όπως έγινε αλλοίωση και με τον Ατρόμητο με το 0-1 που γίνεται από χέρι, το ίδιο έγινε και στα επόμενα παιχνίδια με διαιτησίες που θύμιζαν περιόδους 1996-2002.

Αυτή η ομάδα δεν είναι των λίγων οπαδών, ούτε ομάδα του στοιχήματος, δεν είναι ομάδα που δεν θέλει να διοργανώσει ποδοσφαιρική γιορτή, έχει πάρει πρωτάθλημα, έχει πάρει δυο κύπελλα, έχει το ωραιότερο γήπεδο στην Ελλάδα, έχει το καλύτερο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα, είναι η πιο καθαρή ομάδα, δεν θα στήσει παιχνίδια.

Είμαστε από άλλο μέταλλο και οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας και εγώ. Από εδώ και πέρα δεν θα επιτρέψω και θα κινητοποιήσω το σύμπαν, τον υπουργό Αθλητισμού ώστε να μην επαναληφθούν αυτές οι συμπεριφορές.

Σήμερα πήγαν να μας ρίξουν κατηγορία. Ας προσέξουν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο τι γίνεται σε παιχνίδια των ανταγωνιστών μας. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω».