Σαββατοκύριακο με την FORZA

Κυκλοφορεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) το 5ο φύλλο της FORZA. Με προσφορά για όλους τους αναγνώστες από τα PAOK OFFICIAL STORES.

Πλούσια ύλη 56 σελίδων με θέματα που θα απασχολήσουν τον τύπο όλη την εβδομάδα. Η οριστική εξέλιξη της υπόθεση Ροντρίγκες μετά την αποκάλυψη της προηγούμενης εβδομάδας για το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραι! Δυο συνεντεύξεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Οι μεταγραφικές εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ, παρασκήνιο , αναλύσεις για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλει, το χάντμπολ και όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ και τα σχόλια των Κώστα Βασιλόπουλου, Γιώργου Κουβεντίδη, Νίκου Τζαντζαρά, Σταύρου Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθη Βαλαρούτσου, Σωτήρη Μήλιου, Νίκου Τοσκίτση. Η FORZA φιλοξενεί τις απόψεις των Χρήστου Ζαμπούνη, Στέφανου Σαράτση και Μιχάλη Τσόχου.

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας φιλοξενεί παρασκηνιακές αποκαλύψεις από τον «Σαρανταλήθεια» και το «Στραγάλι», προτάσεις διασκέδασης, προτάσεις και αναλύσεις για το στοίχημα, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα.

Οι αναγνώστες εκτός Βόρειας Ελλάδας και θράκης, μπορούν να προμηθεύονται την FORZA από την ψηφιακή πλατφόρμα: