Δεν γίνεται:Ακόμα χάνει…γκολ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε και έχασε ένα  «τσουβάλι» (27 τελικές 17 στην εστία)  ευκαιρίες  κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα που είχε την ουσία με τον Τζημόπουλο στο 16′.

Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να πιέσει ψηλά τον ΠΑΣ και να πετύχει γρήγορα το γκολ που θα του έδινε το γρήγορο προβάδισμα.

Μάλιστα δημιούργησε την πρώτη κλασική ευκαιρία στο 2′ με τον Πασχαλάκη να σταματάει δυο φορές τον Κουλούρη που τον πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Αυτό ήταν ενδεικτικό και του τι θα επακολουθήσει με τον Πασχαλάκη να κάνει στην Τούμπα παιχνίδι καριέρας και να συνεισφέρει τα μέγιστα για την ομάδα του.

Στο 16′ ήρθε η φάση που έμελλε να κρίνει το παιχνίδι. Ο Ακόστα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά αυτή κατέληξε μετά από κόντρα στον Τζημόπουλο που με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε ένα μοτίβο που ήθελε τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί ευκαιρίες και τον Πασχαλάκη να λέει όχι με κάθε πιθανό ή απίθανο τόπο.

Ο Τζάλμα στο 17′ δεν κατάφερε να τον νικήσει στην επόμενη φάση του γκολ, αλλά και του Μπίσεσβαρ λίγο αργότερα που δεν κατάφερε να τον νικήσει με το τακουνάκι.Στο 36′ ήρθε η πιο χαρακτηριστική στιγμή του παιχνιδιού με τον Τζάλμα να προλαβαίνει την μπάλα στην γραμμή της εστίας του ΠΑΣ να την στρώνει στον Κουλούρη και την άμυνα να βγάζει σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε το πρώτο, απλά αντί του Κουλούρη το «θύμα» ήταν ο Πέλκας .Στο 49′ και στο 50′ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε σε θέση που δεν…χάνεται αλλά την πρώτη φορά έστειλε το πλασέ του έξω και την δεύτερη τον νίκησε ο Πασχαλάκης.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΣ έκλεινε ακόμα περισσότερο τους χώρους γύρω από την περιοχή του, και ο ΠΑΟΚ έβγαζε άγχος με αποτέλεσμα να καταφύγει σε αρκετά μακρινά σουτ.

Μεγάλες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ ήρθαν προς την λήξη του αγώνα αλλά ο Πασχαλάκης έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ανίκητος. Ο Μπίσεσβαρ στο 85΄βρέθηκε μέσα στην περιοχή, στόχευσε το αριστερό «Γ» του Πασχαλάκη που κατάφερε ΚΑΙ αυτό να το βγάλει.

Δυο λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης σούταρε δυνατά από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα αν δεν υπήρχε η…πλάτη του Μιχαήλ για να την στείλει στο δοκάρι του Πασχαλάκη και έξω.

Τελευταία μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε λίγο πριν την λήξη, με τον Μάτος να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι.