Στο… κάδρο Μανιάς και Διούδης

Με την διοικητική αβεβαιότητα και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης, λογικό είναι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Είναι ήδη γνωστό πως ο Πανθρακικός θέλει τον Τσούμανη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο ΠΑΣ Γιάννινα καλοβλέπει παίκτες των κίτρινων.

Πλέον όπως κυκλοφορεί έντονα στην Αθήνα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μανιά, την περίπτωση του οποίου εξετάζει η ΑΕΚ. Ο πρώτος σκόρερ του Άρη φέτος είναι ένας από τους παίκτες που έχει στο μυαλό της η Ένωση για την επιθετική γραμμή της.

Σημειώνεται πως ο Μανιάς δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, καθώς περιμένει να δει ποιες ακριβώς θα είναι οι εξελίξεις στον Άρη και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Επιπλέον λόγω εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν του οφείλονται χρήματα από το συμβόλαιό του, παρά μόνο μισθοί.

Στην ίδια… κατάσταση με τον Μανιά βρίσκεται και ο Διούδης, που επίσης έχει εκχώρηση τηλεοπτικών, αλλά την ίδια ώρα βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων.