Ύποπτα δάνεια σε δημοσιογράφους

*Αποκαλύψεις για δυο δημοσιογράφους που εισέπραξαν μεγάλα δάνεια χωρίς εγγυήσεις από τον επιχειρηματία και τραπεζίτη Β. Ρέστη υπόσχεται το περιοδικό «HOT-DOC» του Κ.Βαξεβάνη που κυκλοφορεί.

*Με αποκαλύψεις έρχεται και το εβδομαδιαίο “Crash” του Γιώργου Τράγκα που έχει ως κεντρικό αποκλειστικό θέμα το εξής: Πώς έφτασε η CIA και οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες στην εξάρθρωση της 17Ν.

*Για την αγορά του τίτλου της ιστορικής εφημερίδας «Μακεδονία» φέρεται να ενδιαφέρθηκε ο Γιάννης Φιλιππάκης που ελέγχει τις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso». Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πώς στις εφημερίδες του τους τελευταίους μήνες προέκυψαν προβλήματα με την ροή της μισθοδοσίας.

*Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων που θα καλύψει η Δημόσια Τηλεόραση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι στην Ρωσία. Οι μεταδόσεις ξεκινούν από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 23 του ίδιου μήνα. Η Ελλάδα σε αυτούς του αγώνες θα εκπροσωπηθεί από τους Απόστολο Αγγελή (σκι, δίαθλο), Παναγιώτα Τσακίρη (σκι, δίαθλο), Σοφία Ράλλη (αλπικό σκι), Μάξιμο Βαλκαρέντι (αλπικό σκι), Νίκο Πολυχρονίδη (αλπικό σκι), Κώστα Συκαρά (αλπικό σκι) και Αλέξανδρο Κεφαλά (σκέλετον).