ΠΑΟΚ: Στη Γαλλία ο Μίχελ για να κλείσει τον Πέδρο Ενρίκε

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ θα «πετάξει» για τη Γαλλία την Κυριακή προκειμένου να κλείσει οριστικά τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε από τη Ρεν.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει, όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Πέδρο Ενρίκε από τη Ρεν στον ΠΑΟΚ με τον «Δικέφαλο» να φουλάρει πλέον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα FORZA, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ πρόκειται να «πετάξει» αύριο την Κυριακή για τη Γαλλία προκειμένου να ολοκληρώσει το deal για τον 26χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Ο Πέδρο Ενρίκε ήταν η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη θέση, με τον παίκτη να είναι θετικός για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο και την υπόθεσή του να βαδίζει πλέον σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Μίχελ θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ρεν για να δώσουν τα χέρια, τη στιγμή που ήδη υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Η συμφωνία για τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ αναμένεται να επιτευχθεί με ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ, με τη Ρεν να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει το 25%.