Ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησης από Όγιος

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Ηρακλή, αυτή τη φορά από τον ΑΟ Χανίων, φαίνεται ότι φέρνει νέους κλυδωνισμούς στους “κυανόλευκους” με τον Γκιγιέρμο Όγιος να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της παραίτησης από τον πάγκο του Ηρακλή, σύμφωνα με όσα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου. Ο Αργεντινός τεχνικός, είπε ότι θα σκεφτεί τι ακριβώς θα πράξει και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας.

“Η ευθύνη της ήττας βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και θα αναλύσουμε τις καταστάσεις για να παρθούν αποφάσεις. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Από τον οποιοδήποτε. Ο Ηρακλής είναι ένας τεράστιος σύλλογος, μία ομάδα με μεγάλο πάθος, εκπληκτικό κόσμο, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Γι’ αυτό για μένα είναι τιμή να έχω αυτούς τους παίκτες και να δουλεύω στον σύλλογο με την τεράστια ιστορία. Οποια απόφαση είναι καλύτερη για το μέλλον, αυτή θα πάρουμε. Και αναφέρομαι στο δικό μου μέλλον στον Ηρακλή”, τόνισε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και σχετικά με την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι πρόσθεσε: “Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Δεν το περιμέναμε με τίποτα. Ηρθαμε στα Χανιά αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και θέλαμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Η ήττα αυτή είναι μία ακόμα δυσκολία, από τις πολλές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε κακές στιγμές που σημάδεψαν το παιχνίδι. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, καθώς παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, πάλεψαν μέχρι το τέλος, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη μας. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές και στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε γκολ και να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και μείναμε με δέκα παίκτες συνεχίσαμε να παλεύουμε για το γκολ που θα μας έβαζε στο παιχνίδι”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σειράς των πλέι-οφ: “Η ομάδα έχει να διεκδικήσει 33 βαθμούς, αφού απομένουν 11 παιχνίδια. Με όσα έχω δει εγώ ως τώρα, όλοι είναι ισάξιοι. Σήμερα χάσαμε και κάναμε δεύτερη ήττα. Από ήττα έρχονταν και τα Χανιά. Ετσι είναι τα πλέι οφ. Με 33 πόντους να παίζονται όλοι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για την άνοδο”

Από την άλλη πλευρά, ο ομόλογος του Όγιος, Μουράτ Σεροπιάν, χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη της ομάδας του: “Η σημερινή νίκη είναι η πιο ιστορική νίκη της ομάδας μου. Κερδίσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Για εμάς ήταν παιχνίδι δίχως αύριο. Είχαμε δύο ήττες και δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Μπήκαμε αποφασισμένοι. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο. Εχει ένα καλό τρόπο ανάπτυξης που δύσκολα αντιμετωπίζεται”.