Ηρακλής: Αίτημα για κατάπτωση της εγγυητικής!

Οι υποχρεώσεις αυτού του μήνα είναι πολλές και τα έσοδα για την ΠΑΕ Ηρακλής είναι ανύπαρκτα αφού ο μεγαλομέτοχος, Σπύρος Παπαθανασάκης, παραμένει ανενεργός στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Πουρτουλίδης αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ μετά την προσφυγή που κατέθεσε το καλοκαίρι και την αδυναμία των «κυανόλευκων» να διακανονίσουν το ποσό. Αυτό το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι το τέλος του μήνα ή να διακανονιστεί ούτως ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη συνέχεια. Βέβαια ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει αίτημα στην ΕΕΑ για αφαίρεση βαθμών.

Παράλληλα, υπάρχουν ανοιχτές οικονομικές εκκρεμότητες προς τους ατζέντηδες, Ζαφειρόπουλο, Ζήνωνος (Καρλίτος και Περνίς) και Σιδηρόπουλο οι οποίες πλησιάζουν τις 100.000 ευρώ. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του πρώτου, ο νομικός του εκπρόσωπος έχει καταθέσει αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Ηρακλή για ένα ποσό που αγγίζει τα 25.000 ευρώ. Το αίτημα αυτό θα συζητηθεί την Πέμπτη στη συνεδρίαση της επιτροπής.

Από τη σημερινή έκδοση της ARENA PRESS