Μέσα στο Μάιο οι εξελίξεις

Σε πρώτη φάση στον Άρη βρίσκονται σε αναμονή του δικαστηρίου που θα γίνει και την Τρίτη του Πάσχα και της απόφασης που θα βγει. Αν «κερδίσει» η πλευρά Σκόρδα τότε θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει το πλάνο της για την επόμενη ημέρα. Ούτως ή άλλως έχουμε αναφέρει πως έχει κάνει κάποιες επαφές για εξεύρεση πόρων ήτοι χρημάτων.

Αν όμως το δικαστήριο αποφανθεί υπέρ της πλευράς Στεφανίδη, τότε αναμένονται κι από κει σχεδόν άμεσα οι πρώτες κινήσεις. Σε πρώτη φάση θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση. Ήδη είναι γνωστό πως πρόεδρος θα αναλάβει ο Στεφανίδης, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Ψηφίδη (θα έχει και δικαλιωμα υπογραφής).

Αυτή η διοίκηση θα επιχειρήσει να τρέξει κάποιες εξελίξεις, ωστόσο χαρακτηρίζεται μεταβατική, και θα παραμείνει εκεί μέχρι την σύγκληση γενικής συνέλευσης στην ΚΜΑ. Κάτι τέτοιο πιθανότατα θα συμβεί μέσα στον Μάιο. Σε εκείνη τη γενική συνέλευση αναμένεται να διαφανεί και η… επόμενη ημέρα στον Άρη. Θα κληθούν οι υποψήφιοι για να αναλάβουν την ομάδα να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και ο κόσμος να αποφασίσει.

Αυτό είναι το «καλό» σενάριο, διότι υπάρχει και το… κακό. Σύμφωνα με αυτό δύσκολα θα υπάρξει πρόταση, οπότε θα κληθεί η διοίκηση Στεφανίδη να δώσει λύσεις. Και η αλήθεια είναι πως ήδη γίνονται κάποιες κινήσεις σε αυτό το μέτωπο, ώστε να μην προκύψει κενό στην… κεφαλή της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.